Η Survey Digital Photovoltaics συμμετέχει στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19 και στην προστασία της δημόσιας υγείας. Πάντα σε πνεύμα σύννομης λειτουργίας αλλά και με συνέπεια και υπευθυνότητα, εφαρμόζουμε σειρά έκτακτων μέτρων σε όλους τους χώρους εργασίας, τα έργα και τα εργοτάξια μας, με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων μας. Ταυτόχρονα αναπτύσσουμε μία σειρά δράσεων για την όσο το δυνατόν απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των Πελατών μας, σε μια προσπάθεια στήριξης του κλάδου των φωτοβολταϊκών αλλά και της εθνικής οικονομίας στο βαθμό που μας αναλογεί.

Ως εκ τούτου, στους γραφειακούς χώρους προσέρχεται από την Δευτέρα 16/3/2020 μόνο το απολύτως αναγκαίο προσωπικό, με τους περισσότερους εργαζομένους μας να εργάζονται πλέον απομακρυσμένα από τα σπίτια τους.

Έως ότου υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τις ελληνικές Αρχές, οι εργασίες κατασκευής συνεχίζονται απρόσκοπτα στα έργα σε εξέλιξη. Για τα προγραμματισμένα έργα που πρόκειται να αρχίσουν την κατασκευή τους εντός Απριλίου, οι εργασίες προγραμματίζονται να λάβουν χώρα κανονικά. Οι όποιες μικρές καθυστερήσεις που παρουσιάζει η προμήθεια του εξοπλισμού και υλικών προς εγκατάσταση, προσπαθούμε να τις διαχειριστούμε εντός των συμβολαιοποιημένων χρονοδιαγραμμάτων, με μέχρι στιγμής ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, συνεχίζουμε την απρόσκοπτη υποστήριξη των εργασιών συντήρησης στις περιοχές της Ελλάδας, δεδομένου πως δεν έχουν ληφθεί προς το παρόν απαγορεύσεις ή εντολές καραντίνας από τις ελληνικές Αρχές. Για τα συμβόλαια της Ιταλίας, οι πελάτες μας υποστηρίζονται απομακρυσμένα από το προσωπικό μας στην Αθήνα, χωρίς την δυνατότητα αποστολής Ελλήνων τεχνικών στην παρούσα φάση.