Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας υπέγραψαν η Skytron Energy και η Survey Digital συνδυάζοντας την τεχνογνωσία που διαθέτει η κάθε εταιρεία σε τεχνολογίες φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η Skytron® Energy, η οποία αποτελεί κορυφαίο πάροχο συστημάτων τηλεμετρίας και απομακρυσμένου ελέγχου, και η εταιρεία Survey Digital, εταιρεία Ανάπτυξης, Κατασκευής και Συντήρησης, Φωτοβολταϊκών Έργων, υπέγραψαν μεταξύ τους συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας.

Η Skytron Energy επικεντρώνεται στην προσφορά λύσεων και υπηρεσιών για Φωτοβολταϊκές Εγκαταστάσεις ισχύος άνω των 5 MW έναν τομέα στον οποίο οι επενδυτές δίνουν έμφαση  στην κερδοφορία των περιουσιακών τους στοιχείων, πράγμα που σημαίνει ότι απαιτείται γρήγορη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πλευρά του παρόχου υπηρεσιών τηλεμετρίας και ελέγχου.

Το προσωπικό της Survey Digital διαθέτει εκτενή και αποδεδειγμένη εμπειρία στα ηλεκτρονικά ισχύος, καθώς και δεξιότητες αντιμετώπισης και επίλυσης προβλημάτων για φωτοβολταϊκά συστήματα βιομηχανικής κλίμακας και αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους μηχανικούς. Για το λόγο αυτό, η Survey Digital επιλέχθηκε για να ενεργήσει ως εμπορικός και τεχνικός συνεργάτης της Skytron Energy στις περιοχές της  Ευρώπης, Μ. Ανατολής , Αφρικής και Ασίας.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που υπογράψαμε αυτή τη συμφωνία συνεργασίας με τη Survey Digital. Μέσω αυτής της στρατηγικής εταιρικής σχέσης ενδυναμώνουμε την παρουσία μας στην περιοχή της Ευρώπης, Μ. Ανατολής και Αφρικής”, λέει ο Olaf Donner, διευθύνων σύμβουλος της Skytron Energy.

Τα ενεργειακά συστήματα  και οι  καταγραφείς  δεδομένων της Skytron έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν τυχόν απώλεια δεδομένων και προστατεύονται πλήρως από τις όποιες ακραίες διακυμάνσεις και εκτεταμένες διακοπές του δικτύου.

https://energypress.gr/news/i-skytron-energy-kai-i-survey-digital-anaptyssoyn-koini-paroysia-stin-eyropi-m-anatoli-afriki