Σχετικά με την Survey Digital Photovoltaics

Δραστηριοποιούμαστε στην Ανάπτυξη Κατασκευή Συντήρηση φωτοβολταϊκών

Η Survey Digital Photovoltaics, εταιρεία 100% συμφερόντων του Δρ. Κωστή Δανιηλίδη, ασχολείται αποκλειστικά με τα φωτοβολταϊκά πάρκα με την λογική της «υπηρεσίας μιας στάσης». Η εταιρεία παρέχει εσωτερικά το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται για την υλοποίηση φωτοβολταϊκών πάρκων βιομηχανικής κλίμακας, υπηρεσίες λογιστικής υποστήριξης, real estate, αδειοδότησης, τραπεζικής χρηματοδότησης, σχεδίασης, προμήθειας, κατασκευής, θέσης σε λειτουργία, λειτουργίας, συντήρησης, αλλά και σωρευτικής εκπροσώπησης στο Χρηματιστήριο Ενέργειας.

Στον τομέα της ανάπτυξης έργων, η εταιρεία αναπτύσσει ένα χαρτοφυλάκιο έργων περίπου 600MW, εκ των οποίων έργα τα περισσότερα έχουν λάβει περιβαλλοντικούς όρους. Η εταιρεία έχει εκδώσει εγγυητικές επιστολές υπέρ ΡΑΕ/ΑΔΜΗΕ από την Alpha Bank και την Optima Bank, συνολικού ύψους €24,6 εκ.

Στον τομέα της κατασκευής έργων, η εταιρεία έκλεισε το 2022 με ολοκληρωμένα 30 έργα συνολικής ισχύος 14,5MW, αλλά και με νέες υπογεγραμμένες συμβάσεις σχεδίασης, προμήθειας και κατασκευής για 76 έργα συνολικής ισχύος 62MW για το 2023 (με ανεκτέλεστο €42 εκ. ευρώ). Σημειώνεται πως και στα 84 έργα υπογράφθηκαν συμβάσεις πλήρους EPC, δηλαδή συμβάσεις που περιλαμβάνουν το σύνολο της προμήθειας του εξοπλισμού των έργων. Η κατασκευή όλων των νέων έργων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τέλος του 2023.

Στον τομέα της λειτουργίας & συντήρησης, η εταιρεία υπέγραψε εντός του 2022 νέα συμβόλαια για 68 Φ/Β σταθμούς συνολικής ισχύος 84,28 MW, ανεβάζοντας το συνολικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας σε λειτουργία και συντήρηση στα 183 MW.

Στον τομέα της Σωρευτικής Εκπροσώπησης, η εταιρεία έχει λάβει από τη ΡΑ.Α.Ε.Υ άδεια εκπροσώπησης παραγωγών ΑΠΕ ως Φο.Σ.Ε για 500MW και έχει ξεκινήσει τις συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Ενέργειας τον Οκτώβριο 2022, έχοντα υπογράψει συμβάσεις εκπροσώπησης συνολικής ισχύος 230MW.

Η κλιμάκωση της εταιρείας επιτυγχάνεται αξιοποιώντας στο έπακρο ένα πολύ αξιόπιστο και δοκιμασμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας (σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 και ISO 45001:2018), βάσει του οποίου το νέο προσωπικό εκπαιδεύεται και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του σε ελάχιστο χρόνο, διασφαλίζοντας πως οι δείκτες ποιότητας των υπηρεσιών της εταιρείας παραμένουν στο μέγιστο. Ως εκ τούτου, η εταιρεία έκλεισε το 2022 με μόνιμο προσωπικό 50+ συνεργατών, αλλά και με ένα πολύ δυνατό δίκτυο υπεργολάβων πανελλαδικά των 100+ ατόμων.

Τέλος, η Survey Digital Photovoltaics έχει πιστοποιηθεί ως μια Great Place to Work (2022 & 2023) εταιρεία, έχει πιστοποιηθεί ως εταιρεία συμβατή με την Δράση 7 (φθηνή και καθαρή ενέργεια) των SDGs από τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ έλαβε εντός του 2022 το βραβείο Bravo Award 2022 για την δράση της «Παροχή πολύ φθηνής και καθαρής ενέργειας στην ελληνική βαριά Βιομηχανία». Επίσης, η εταιρεία προσφάτως έλαβε πιστοποίηση για τη σύνταξη του 1ου ESG report της, η οποία την ανέδειξε σε Sustainable Company 2023.

Στατιστικά στοιχεία

Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους

0 MW
Χαρτοφυλάκιο ανάπτυξης
0 MW
Έργα EPC 2020 - 2023
0
Εργαζόμενοι

Γνωρίστε την Ομάδα μας

kostas

Κωστής Δανιηλίδης Ph.D

Διευθύνων Εταίρος

Ο Κωστής είναι ο Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Survey Digital Photovoltaics, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των φωτοβολταϊκών από το 2006. Έχει τεράστια εμπειρία στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έχοντας στο βιογραφικό του επιτυχημένες συνεργασίες με πολύ μεγάλους Ομίλους και επενδυτές από όλη την υφήλιο. Συμμετέχει ως βασικός μέτοχος σε 6 εταιρείες ειδικού σκοπού (Survey Energy #1, Survey Energy #2, Survey Belsolar 21, Survey Algodonera Gamma, Survey Kilkis Solar, Survey Bel Gama Helios & Survey Bel Gamma Eco), εταιρείες που αδειοδοτούν ένα χαρτοφυλάκιο 458MW στην Ελλάδα. Ο Κωστής είναι Διδάκτωρ Μηχανικός και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Έβελυν Ζάννη M.Sc

Οικονομική Διευθύντρια 

Η Έβελυν είναι η Οικονομική Διευθύντρια της Survey Digital από το 2014. Διαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης σε ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις όπως IBM Hellas, Όμιλος Σαράντη και στο Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών και Μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ανάλυση για στελέχη επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Λευτέρης Σουλελές M.Sc

Διευθυντής Construction

Ο Λευτέρης είναι ο Διευθυντής Σχεδίασης, Προμήθειας και Κατασκευής έργων της Survey Digital. Είναι έμπειρος μηχανικός πεδίου, με τεράστια εμπειρία σε προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα και συστημάτων τηλεπικοινωνιών. Ο Λευτέρης έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το ΤΕΙ Αθήνας, πτυχίο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικής από το Πανεπιστήμιο Loughborough (UK) και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Συστημάτων Επικοινωνιών & Επεξεργασίας Σημάτων από το Πανεπιστήμιο Bristol (UK).

Γιάννης Παντερλής M.Sc

Εμπορικός Διευθυντής

Ο Γιάννης είναι ο Εμπορικός Διευθυντής της Survey Digital Photovoltaics.
Είναι ο υπεύθυνος για όλα τα εμπορικά θέματα, τις πωλήσεις, την προμήθεια, το marketing καθώς και την επιχειρησιακή ανάπτυξη. Έχοντας εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από μεγάλους οίκους αντιστροφέων, SCADA και μονοαξονικά συστήματα βάσεων όπως: η Huawei, Sungrow, AlsoEnergy- Skytron, Arcelor Mittal, Nclave, έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στο κομμάτι των των φωτοβολταικών εγκαταστάσεων. Ο Γιάννης έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Heriot Watt του Εδιμβούργου στον κλάδο της ενέργειας.

Αναστάσης Παπαργύρης M.Sc

Διευθυντής Ανάπτυξης

Ο Αναστάσης είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Survey Digital Photovoltaics. Είναι υπεύθυνος για τις επιχειρησιακή ανάπτυξη και αδειοδότηση Φωτοβολταϊκών Έργων και συνολικά διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο της τάξης των 600MWp σε στάδιο αδειοδότησης. Ταυτόχρονα συμμετέχει στις αγοροπωλησίες εταιρειών SPV ώριμων έργων, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει την διεύθυνση του νεοσύστατου τμήματος Φ.ο.Σ.Ε της εταιρίας και την εκπροσώπηση των σταθμών ΑΠΕ στις αγορές ηλεκτρικής ενέργειας. Ο Αναστάσης έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού και Μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στα προηγμένα συστήματα ηλεκτρονικής.

Νίκος Βέλιος

Διευθυντής O&M

Ο Νίκος είναι Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης έργων. Είναι εξειδικευμένος μηχανικός υπηρεσιών πεδίου και υπεύθυνος παρακολούθησης σε καθημερινή βάση της ορθής λειτουργίας, ολόκληρου του χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών έργων της Survey Digital. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Αθήνας. Ο Νίκος έχει 6 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον σχεδιασμό, εγκατάσταση,  λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στην Ελλάδα, Γερμανία και Αυστρία για την παροχή τεχνικών υπηρεσιών σε συστήματα Satcon, Sungrow, AlsoEnergy, Fronius, Bonfiglioli, SMA, Power-One και ABB PVS800.

Ερασμία Τζώρα

Λογιστική Υποστήριξη

Η Ερασμία είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς με πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων .Είναι υπάλληλος λογιστηρίου στη Survey Digital και είναι υπεύθυνη για την καταχώρηση των οικονομικών δεδομένων της εταιρίας καθώς και την υποστήριξη οικονομικών αναλύσεων.

Διονυσία Πανταζοπούλου

Οικονομική και Λογιστική Διαχείριση Εταιρικών Πελατών

Η Διονυσία είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με πτυχίο στη Χρηματοοικονομική και Τραπεζική Διοικητική και έχει αποδεδειγμένη εμπειρία ως υπάλληλος Λογιστηρίου και Εμπορικού Τμήματος, κυρίως στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας.

Σπύρος Χαριτόπουλος

Λογιστική Υποστήριξη

Ο Σπύρος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής -Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας – Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πάτρας και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Λογιστική και τα Χρηματοοικονομικά – Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Κατέχει πολυετή εμπειρία ως Λογιστής και είναι υπεύθυνος Οικονομικής και Λογιστικής Διαχείρισης στη Survey Digital.

Εριέττα Μουστάκα 

Λογιστική Υποστήριξη

Η Εριέττα είναι βοηθός λογιστή στο οικονομικό τμήμα της εταιρείας, είναι κάτοχος πτυχίου  Λογιστικής και χρηματοοικονομικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Χαλκίδα και έχει εργαστεί ως πρακτικά ασκούμενη σε Λογιστικό Γραφείο.

Χρήστος Κασίμης

Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία | Υπεύθυνος Συστήματος Ποιότητας

O Χρήστος  είναι Διπλωματούχος Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης , μέλος του ΤΕΕ. Είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη κανόνων ασφάλειας και την αξιολόγηση πιθανών κινδύνων αφορούν την  Υγιεινή και Ασφάλεια (ΥΑΕ) των εργαζομένων τόσο της εταιρείας όσο και υπεργολάβων κατά τις εργασίες κατασκευής / συντήρησης. Επιπλέον, ασχολείται με τον έλεγχο / διασφάλιση ποιότητας των έργων της εταιρείας,   Έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο της ΥΑΕ αλλά και στην διαχείριση / εκπόνηση Συστημάτων Ποιότητας / Περιβάλλοντος. Έχει εργαστεί σε ορισμένες εκ των κορυφαίων εταιρειών στους κλάδους τους,. 

Γιώργος Κατσιγιάννης

Μηχανικός Πεδίου

Ο Γιώργος είναι μηχανικός πεδίου με 18 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρομηχανικής των κατασκευών και των φωτοβολταϊκών. Ο Γιώργος διαχειρίζεται την τεχνική ομάδα για την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων. Κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Πειραιά και είναι πιστοποιημένος τεχνικός Satcon, Sungrow, Power One, Santerno, AlsoEnergy και ABB, έχοντας παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα προχωρημένου επιπέδου σε Καναδά, Κίνα, Ιταλία, Ελλάδα και Φινλανδία.

Γιάννης Αμπατζόγλου

Μηχανικός πεδίου

Ο Γιάννης είναι μηχανικός υπηρεσιών πεδίου. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας, Μηχανολογικής κατεύθυνσης του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MSc in Energy Systems του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Heriot Watt. Οι αρμοδιότητες του είναι η συντήρηση και η επισκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Αιμίλιος Τάτσης

Μηχανικός πεδίου

Ο Αιμίλιος είναι μηχανικός υπηρεσιών πεδίου. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων επαγγελματικού λυκείου και έχει εργαστεί ως πρακτικά  ασκούμενος στη συντήρηση εγκαταστάσεων

Ανδρέας Ασουκίδης 

Μηχανικός πεδίου

 O Ανδρέας είναι Μηχανικός Υπηρεσιών πεδίου.Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και έχει εργαστεί ως Ηλεκτρολόγος και Επιβλέπων Μηχανικός σε κατασκευαστικά έργα.

Νίκος Πανόπουλος

Μηχανικός πεδίου

Ο Νίκος Πανόπουλος είναι κάτοχος Πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Πάτρας και εργάζεται ως Μηχανικός Πεδίου με πολυετή εμπειρία στη Συντήρηση & Λειτουργία Φ/Β συστημάτων. Επίσης, ως Εργοδηγός είχε την επίβλεψη και συντονισμό στην Κατασκευή Φ/Β σταθμών, καθώς επίσης, πρόσφατα εργάστηκε, στελεχώνοντας την ομάδα ΜΤ.

Στέφανος Αδάμης

Μηχανικός Πεδίου

Ασκούμενος φοιτητής στο τμήμα λειτουργίας και συντήρησης έργων. Ο Στέφανος Αδάμης είναι τελειόφοιτος του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  στο τμήμα ηλεκτρολόγων και ηλεκτρονικών μηχανικών. Εργάζεται ως πρακτικά ασκούμενος στη Survey Digital στο τμήμα λειτουργίας και συντήρησης έργων (O&M).

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος

Μηχανικός Πεδίου

Ο Παναγιώτης είναι μηχανικός πεδίου, κάτοχος πτυχίου ηλεκτρολόγου μηχανικού από το ΤΕΙ Πειραιά και έχει εργαστεί ως τεχνικός ηλεκτρολόγος κατασκευής και συντήρησης ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Αποτελεί μέλος της ομάδας συντήρησης και λειτουργίας της Survey Digital Photovoltaics.

Αργύρης Βαρβάρης

Μηχανικός Πεδίου

Ο Αργύρης εργάζεται στη Survey Digital Photovoltaics ως Τεχνικός Πεδίου στις Φωτοβολταϊκές μας εγκαταστάσεις και διαθέτει πολυετή εμπειρία σε Ηλεκτρολογικές Εφαρμογές και Ηλεκτρολογικά συστήματα.

Samah Mezher

Διευθυντής Υποκαταστήματος Τρικάλων

Ο Samah είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ  του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ΕΜΠ της Αθήνας , με μια σημαντική εμπειρία στις μελέτες συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας και πολυετή εμπειρία ως μηχανικός πεδίου σε διάφορα αντικείμενα (μέση και χαμηλή τάση – συστήματα κατάσβεσης – συστήματα ανίχνευσης και συστήματα πυρόσβεσης). Ο Samah είναι Διευθυντής του υποκαταστήματος της Survey Digital στα Τρίκαλα.

Σωτήρης Σακκάς

Μηχανικός πεδίου

Ο Σωτήρης εργάζεται στη Survey Digital ως Μηχανικός Πεδίου.

Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Πάτρας και κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Τεχνολογία Βιώσιμης Ενέργειας από το T.U Delft, με πολυετή εμπειρία ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε ηλεκτρολογικές μελέτες.

Φώτης Παπαθανασόπουλος 

Μηχανικός Πεδίου

Ο Φώτης είναι κάτοχος Πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Πάτρας και εργάζεται στη Survey Digital ως Μηχανικός Πεδίου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως μηχανικός πεδίου στη συντήρηση και λειτουργία Φωτοβολταϊκών Συστημάτων.

Βαγγέλης Ρίστα

Μηχανικός Πεδίου

Ο Βαγγέλης είναι Μηχανικός Υπηρεσιών Πεδίου.Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, με εμπειρία στη λειτουργία και συντήρηση Φωτοβολταϊκών συστημάτων.

field engineer in front of photovoltaic panels

Παναγιώτης Κατσουγιαννόπουλος

Μηχανικός Πεδίου

Ο Παναγιώτης εργάζεται στη Survey Digital ως μηχανικός πεδίου. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού & Μηχανικού Υπολογιστών από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και διαθέτει πολυετή εμπειρία ως μηχανικός πεδίου στη συντήρηση και λειτουργία Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, με πιστοποιήσεις σε Μέση Τάση και Bonfiglioli, SunGrow και Huawei inverters.

Ιωαννης Κρίκκης 

Επιβλέπων Μηχανικός

Ο Γιάννης είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ., μέλος ΤΕΕ, με κατεύθυνση στον ενεργειακό τομέα και πολυετή εμπειρία στην μελέτη, σχεδιασμό και επίβλεψη μηχανολογικών εφαρμογών.

Εργάζεται στην Survey-Digital στο τμήμα της κατασκευής και επίβλεψης νέων έργων και την on-site υποστήριξη των εργολάβων/πελατών.

Παναγιώτης Λιακοκώτσιας

Μηχανικός Πεδίου

Ο Παναγιώτης είναι Μηχανικός Πεδίου. Είναι κάτοχος πτυχίου από το ΤΕΙ Λάρισας και έχει εργαστεί σε εταιρείες με φωτοβολταϊκά 2 χρόνια. 

Χριστίνα Κοκκάλη

Βοηθός Marketing

Η Χριστίνα είναι βοηθός marketing στο τμήμα marketing της εταιρείας. Είναι πτυχιούχος του τήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και έχει εργαστεί σε εταιρεία διαφημιστικών υπηρεσιών.

Αλέξανδρος Καλαντζής

Επιβλέπων Μηχανικός

Ο Αλέξανδρος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Πειραιά, με πολυετή εμπειρία ως τεχνικός πεδίου, σε Μέση και Χαμηλή Τάση. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο των φωτοβολταϊκών πάρκων και πλέον απασχολείται στον τομέα της κατασκευής, με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη κατασκευής νέων έργων αλλά και την on-site υποστήριξη των εργολάβων.

Αναστάσιος Παπαλουκάς

Επιβλέπων Μηχανικός

Ο Αναστάσιος είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Σόφιας(Βουλγαρία), μέλος ΤΕΕ, με περισσότερα από τρία χρόνια εμπειρίας σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο στάδιο προμελέτης και σχεδιασμού Φ/Β έργων Net-Metering. Εργάζεται πλέον στη Survey Digital και απασχολείται στον τομέα της κατασκευής, με κύριο αντικείμενο την επίβλεψη κατασκευής νέων έργων αλλά και την on-site υποστήριξη των εργολάβων.

Γιώργος Πλάκας

Μηχανικός Σχεδιάσης

Ο Γιώργος είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Η διπλωματική του εργασία αφορούσε τη Μοντελοποίηση και Έλεγχο Υβριδικών AC/DC Μικροδικτύων. Εργάζεται στη Survey Digital ως νέος μηχανικός στο Τμήμα Σχεδίασης, Προμήθειας και Κατασκευής έργων.

Τάσος Σκανδαλάκης

Προϊστάμενος Μελετών

Ο Τάσος, είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ του Πανεπιστημίου Brighton και Sussex, μέλος ΤΕΕ, με δεκαετή εμπειρία σε έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Είναι υπεύθυνος για το στάδιο της μελέτης των Φ/Β έργων, για τις μελέτες προμέτρησης του μηχανισμού ανέγερσης των Φ/Β πάρκωνβάσει των απαραίτηων προδιαγραφών και προτύπων καθώς και για τη μοντελοποίηση και προρσομοίωση της λειτουργίας των έργων.

Κωνσταντίνος Ντελής 

Μηχανικός Σχεδίασης

Ο Κωνσταντίνος είναι νέος Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πανεπσιτημίου Θεσσαλίας, μέλος ΤΕΕ με εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων.Ρόλος του στη Survey Digital είναι να υποστηρίζει το στάδιο σχεδίασης και να εκπονεί μελέτες Φ/Β συστημάτων βάσει των απαραίτητων προτύπων και προδιαγραφών

Παναγιώτης Γαρδέλης

Μηχανικός Σχεδίασης

Ο Παναγιώτης Γαρδέλης είναι Απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με ειδικό ενδιαφέρον για τον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εργάζεται στη Survey Digital όπου ρόλος του είναι να υποστηρίζει το στάδιο σχεδίασης και να εκπονεί μελέτες Φ/Β συστημάτων

Χρήστος Κοσμάς

Μηχανικός Προμηθειών Πεδίου

Ο Χρήστος Κοσμάς είναι κάτοχος Bachelor (BEng) στο Πανεπιστήμιο του Brighton και MSc στο Πανεπιστήμιο του Loughborough, στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα συστήματα και τις τεχνολογίες (MSc Renewable Energy Systems & Technology).Έχει εμπειρία στο σχεδιασμό φωτοβολταϊκών πάρκων καθώς και στην συντήρησή τους. Εργάζεται πλέον στη Survey Digital και απασχολείται στον τομέα της κατασκευής, με αντικείμενο το σχεδιασμό – μελέτη, αλλά και την επίβλεψη κατασκευής νέων έργων

Ηλίας Παπαδόπουλος

Μηχανικός Πωλήσεων & Προμήθειας

Ο Ηλίας είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με μεταπτυχιακό πάνω στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Sustainable Energy Technology) από το Tεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ντέλφτ στην Ολλανδία. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στην ΑΡΒΙΣ Περιβαλλοντικές Επιχειρήσεις Ελλάδος Α.Ε., καθώς και στη Zero Emission Fuels B.V. στην Ολλανδία. Απασχολείται στο Εμπορικό Τμήμα της Survey Digital Photovoltaics και ασχολείται με τον τομέα των πωλήσεων και της προμήθειας.

Νεφέλη Παπαχρήστου 

Μηχανικός Πωλήσεων & Προμήθειας

Η Νεφέλη είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικός Μεταλλειολόγος – Μεταλλουργός του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π). Απασχολείται στο Εμπορικό Τμήμα της Survey Digital Photovoltaics και οι αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν τον τομέα των πωλήσεων, την προμήθεια εξοπλισμού, διαγωνισμών και το marketing.

.

Γιάννης Χαμαλέλλης

Μηχανικός Πωλήσεων & Προμήθειας

Ο Γιάννης είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ του ΕΜΠ, ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ενέργειας. Τομείς της ειδίκευσής του αποτελούν η παραγωγή, μεταφορά & διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, οι ηλεκτρικές μηχανές, η παραγωγή υψηλών τάσεων και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Εργάζεται στο εμπορικό τμήμα της εταιρείας και οι αρμοδιότητές του περιλαμβάνουν τον τομέα των πωλήσεων, την προμήθεια εξοπλισμού και την υποστήριξη των μηχανικών έργου.

Δώρα Πετροπούλου

Μηχανικός Ανάπτυξης

Η Δώρα είναι Μηχανικός Ανάπτυξης της Survey Digital, κάτοχος πτυχίου Αγρονόμου & Τοπογράφου Μηχανικού του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι υπεύθυνη για την αδειοδότηση ολόκληρου του χαρτοφυλακίου ανάπτυξης φωτοβολταϊκών πάρκων της Survey Digital, έχοντας αναλάβει την προετοιμασία, σύνταξη και κατάθεση των φακέλων και αιτήσεων στο πλαίσιο της αδειοδοτικής διαδικασίας των έργων καθώς και την επικοινωνία με τις κατά περίπτωση αρμόδιες υπηρεσίες. Επίσης ασχολείται με την τεχνική αξιολόγηση των νέων αγροτεμαχίων και υποστηρίζει τις τεχνικές μελέτες για τον σχεδιασμό της αρχικής φάσης των έργων ενώ παράλληλα συνεργάζεται με τους κατά τόπου εξωτερικούς συνεργάτες.

Παναγιώτα Τζαβάρα

Μηχανικός Ανάπτυξης

Η Παναγιώτα είναι Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, υποστηρίζει το τμήμα αδειοδότησης και ανάπτυξης φωτοβολταϊκών στη Survey Digital, συμμετέχει στην σύνταξη και κατάθεση φακέλων και αιτήσεων σύμφωνα με το νομοθετικό πλαίσιο ΑΠΕ καθώς και στην προκαταρκτική αξιολόγηση γης όσον αφορά την καταλληλόλητα εγκατάστασης Φ/Β έργων.

Γεράσιμος Δελακάς

Μηχανικός Ανάπτυξης

Ο Γεράσιμος είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Πατρών, υποστηρίζει το τμήμα Ανάπτυξης και Αδειοδότησης Φ/Β έργων,  ασχολείται με την σύνταξη και εκπόνηση μελετών περιβάλλοντος, καθώς και συμμετέχει στην εύρεση δυνητικών χώρων  εγκατάστασης νέων Φ/Β έργων.

Αριάδνη Οικονόμου

Γραμματεία Διοίκησης

Η Αριάδνη είναι η Γραμματέας Διοίκησης της Survey Digital. Είναι υπεύθυνη να ενεργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ ενδοεταιρικών στελεχών και εξωτερικών πελατών, να οργανώνει και να παρακολουθεί την γενικότερη εταιρική λειτουργία, αλληλογραφία, έγγραφα και συμμετοχή σε εκθέσεις. Είναι κάτοχος πτυχίου Τοπογράφων Μηχανικών από το ΤΕΙ Αθήνας. Είναι άρτια καταρτισμένη στα Αγγλικά, με βασικές γνώσεις στα Γερμανικά και τα Ιταλικά.

Ευτυχία Ξένου

Ανθρώπινο Δυναμικό & Βιώσιμη Ανάπτυξη

Η Ευτυχία είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστήμιου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών, του Τμήματος Κοινωνικής και Πολιτικής, απασχολείται στη Survey Digital ως υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού και Βιώσιμης Ανάπτυξης. Εργάστηκε σε γνωστές τροφοδοτικές εταιρίες, στο τμήμα πωλήσεων ως sales area representative , αλλά και σε φαρμακευτική εταιρία ως sales area manager

Γιάννης Πιτροπάκης

Υπεύθυνος Σωρευτικής Εκπροσώπησης ΑΠΕ

Ο Γιάννης  είναι Μηχανικός Αυτοματισμού, απόφοιτος του ΤΕΙ Στέρεας Ελλάδος και έχει εργασθεί ως τεχνικός υπολογιστών και  μηχανογράφος. Ασχολείται με την ανάπτυξη του τμήματος ΦοΣΕ της εταιρίας και την εκπροσώπηση των σταθμών ΑΠΕ  στις αγορές ηλεκτρικής ενέργειας.

Μάνος Ζαχαριάδης

Υπεύθυνος Αποθήκης & Στόλου Οχημάτων

Ο Μάνος έχει πολυετή εμπειρία ως υπεύθυνος αποθήκης, ενώ είναι επαγγελματίας οδηγός. Έχει αναλάβει την διαχείριση του στόλου οχημάτων και είναι υπεύθυνος για την συντήρηση των κτιριακών υποδομών της Εταιρείας.

Έλενα Λαδοκούκη

Γραμματεία Διοίκησης

Η Έλενα είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Είναι υπεύθυνη γραμματειακής υποστήριξης στο γραφείο των Τρικάλων.

Στράτος Μαργιόγλου 

Βοηθός Μηχανικός Πεδίου

Ο Στράτος εργάζεται στην Survey Digital Photovoltaics ως βοηθός τεχνικού πεδίου στις φωτοβολταικες μας εγκαταστάσεις .Διαθέτει πολυετη εμπειρία ως υπεύθυνος πωλήσεων και έχει δουλέψει αρκετά χρόνια ως βοηθός ηλεκτρολόγου

Πολίτης & Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρία

Η Νομική Εταιρία Πολίτης & Συνεργάτες παρέχει Νομική Υποστήριξη, στη Survey Digital Photovoltaics από το 2012.

2012
EPC
SPI 7.4MW

Κατασκευή και συντήρηση 7.4MW σε Ελλάδα της SPI Solar

2012
O&M
Satcon

Satcon service partner στην Ελλάδα

2013
O&M
Sungrow

Sungrow service partner στην Ελλάδα

2013
O&M
Satcon

Συντήρηση Satcon portfolio Ιταλίας με ENEL Green Power

2014
O&M
Power-One

Power-One service partner στην Ελλάδα

2015
O&M
ABB

ABB service partner στην Ελλάδα

2016
EPC
CCC-Masdar

Project management κατασκευής 16.6MW στην Μαυριτανία (CCC-Masdar)

2017
EPC
SolarCentury

Κατασκευή 3,3MW στην Ερυθραία (Solarcentury)

2018
Development
Survey Energy #1 - #2

Ίδρυση Survey Energy #1 - #2 (29MW development σε Ελλάδα)

2019
Development
Survey Belsolar 21

Ίδρυση Survey Belsolar 21 (200MW development σε Ελλάδα)

2019
SD Building
Νέο Κτίριο

Δημιουργία νέου κτιρίου

2020
Development
Algodonera Gamma

Ίδρυση Algodonera Gamma (30MW development σε Ελλάδα)

2020
Development
Survey Kilkis Solar

Ίδρυση Survey Kilkis Solar (30MW development σε Ελλάδα)

2021
Obton
Obton SA

Πώληση έργων – κατασκευή – συντήρηση – σωρευτική εκπροσώπηση 230MW στην Obton SA

2021
O&M
Alfen

Alfen Service Partner στην Ελλάδα

2021
Development
Survey Bel Gamma Helios

Ίδρυση Survey Bel Gamma Helios (200MW development σε Ελλάδα)

My Skill
Web Designer 50%
Go to Top