Σχετικά με την Survey Digital

Η Survey Digital έχει μακρά ιστορία στον κλάδο των φωτοβολταϊκών, δραστηριοποιείται από το 2006 στην ανάπτυξη, σχεδίαση, προμήθεια, κατασκευή, διαχείριση φωτοβολταϊκών πάρκων, τεχνική υποστήριξη μετατροπέων και συστημάτων SCADA, καθώς και στην λειτουργία & συντήρηση για φωτοβολταϊκά πάρκα βιομηχανικής κλίμακας.

Από το 2006, η Survey Digital έχει αναπτύξει πάνω από 1.5 GW φωτοβολταϊκών έργων σε Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, ΗΠΑ και Λίβανο

Από το 2008, η Survey Digital έχει παράσχει σχεδίαση, προμήθεια, κατασκευή, θέση σε λειτουργία και διαχείριση 50MW φωτοβολταϊκών πάρκων σε Ελλάδα, Μαυριτανία, Λίβανο και Ερυθραία.

Από το 2009, η Survey Digital έχει προμηθεύσει και θέσει σε λειτουργία δεκάδες MW συστημάτων φωτοβολταϊκών μετατροπέων. Ως εκ τούτου, το προσωπικό της Survey Digital έχει μια τεράστια εμπειρία σε συστήματα ηλεκτρονικών ισχύος και φωτοβολταϊκά συστήματα, με μια ισχυρή ομάδα από καταρτισμένους και έμπειρους μηχανικούς.

Από το 2012, η ​​Survey Digital παρέχει υπηρεσίες Λειτουργίας & Συντήρησης για ένα χαρτοφυλάκιο της τάξης των 200MW φωτοβολταϊκών πάρκων σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η Survey Digital έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στην τεχνογνωσία των φωτοβολταϊκών μετατροπέων (inverters) συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη τεχνική εταιρεία στην αγορά, καθώς επικεντρωνόταν πάντοτε στην «αντιμετώπιση προβλημάτων των μετατροπέων», και όχι στην  «εγκατάσταση αυτών». Για το λόγο αυτό, η Survey Digital έχει ήδη επιλεχθεί από 8 μεγάλους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών αντιστροφέων (Sungrow-China, Satcon / Greatwall-China, Power-One- ΗΠΑ, ABB-Ελλάδα, Fronius-Αυστρία, Santerno-Ιταλία, Bonfiglioli-Ιταλία, SMA-Γερμανία), ενώ ενεργεί ως τοπικός πάροχος υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, προληπτικής και διορθωτικής συντήρησης, καθώς και προμήθειας συστημάτων και ανταλλακτικών στην περιοχή της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Επιπλέον, η Survey Digital έχει επιλεχθεί από  την AlsoEnergy και την Skytron, κορυφαίες εταιρείες παρακολούθησης Φ/Β συστημάτων και SCADA στον κόσμο, για να παρέχει τεχνική υποστήριξη, στην περιοχή της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Τα οικονομικά στοιχεία της Survey Digital είναι βιώσιμα κατά τη διάρκεια των ετών. Η εταιρεία έχει πλούσια υποδομή και κερδοφόρο επιχειρηματικό σχέδιο. Ως ένδειξη φερεγγυότητας, η Survey Digital έχει εγκριθεί από την Alpha Bank για χρηματοδότηση των εργασιών της τον Σεπτέμβριο του 2014. Από το 2019, η Alpha Bank έχει χορηγήσει στην Survey Digital δανεισμό περίπου €70 εκ., για την ανάπτυξη και κατασκευή των ιδιόκτητων φωτοβολταϊκών πάρκων της εταιρείας.

Τέλος, η Survey Digital έχει επιλεχθεί από μεγάλες εταιρείες IPP, EPC και O&M ως βασικός υπεργολάβος τους στην περιοχή της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Επιπλέον πληροφορίες

Η Survey Digital εισήλθε στην αγορά των φωτοβολταϊκών το 2006, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες επενδυτές, με σκοπό την πλήρη αδειοδότηση  και ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων. Η εταιρεία παρείχε το πλήρες πακέτο μελετών και υποστήριξης (άδειες παραγωγής, περιβαλλοντικές εγκρίσεις, άδειες εγκατάστασης και λειτουργίας, χρηματοδότηση, επιχορηγήσεις της ΕΕ, συμβουλευτικές υπηρεσίες EPC κ.λπ.).

Στις αρχές του 2009, η Survey Digital εισήλθε στην αγορά συστημάτων προηγμένων ηλεκτρονικών ισχύος, ενεργώντας ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Satcon για την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Κύπρο. Η εταιρεία αρχικά μεταπωλούσε φωτοβολταϊκούς μετατροπείς, αλλά αργότερα εξελίχθηκε ως σημαντικός Developer και ονομάστηκε SDL Solar LLC, εστιάζοντας στις αγορές της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Ιταλίας και των ΗΠΑ. Μέσω της ανάπτυξης ενός έργου και της πώλησής του σε επενδυτή με χρηματοδότηση, η εταιρεία εξασφάλιζε επίσης την πώληση και των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Αλλά για να πείσει κάποιον πελάτη να δεχτεί την αγορά φωτοβολταϊκού συστήματος, έπρεπε να μπορεί να προσφέρει ένα τοπικό μηχανισμό τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση. Έτσι, η εταιρεία χρηματοδότησε και ανέπτυξε μια τεχνική ομάδα για την τεχνική υποστήριξη των συστημάτων που πωλούνται στους επενδυτές / ιδιοκτήτες των φωτοβολταϊκών έργων. Αυτοί οι μηχανικοί έλαβαν την πρώτη τους εκπαίδευση το 2009 για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε κεντρικούς αντιστροφείς και σήμερα αποτελούν μία από τις πιο επαρκείς ομάδες τεχνικών για κατασκευαστές μετατροπέων στην περιοχή της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

Μετά το 2015, η Survey Digital ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών κατασκευής και θέσης σε λειτουργίας έργων στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή, εγκαθιστώντας με επιτυχία ένα χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών υβριδικών έργων στην Μαυριτανία, το Λίβανο και την Ερυθραία.

Μετά το 2017 η Survey Digital έχει αναπτύξει ένα χαρτοφυλάκιο μεγέθους άνω των 100MW σε Λίβανο και Ελλάδα.

Τέλος, μετά το 2019, η Survey Digital αναπτύσσει ένα ιδιόκτητο χαρτοφυλάκιο φωτοβολταϊκών πάρκων, συνολικής ισχύος 185MW.

Η Survey Digital είναι μια εταιρεία εξειδικευμένη σε όλα τα στάδια ανάπτυξης φωτοβολταϊκών πάρκων, έχοντας παράσχει με επιτυχία άδειες αδειοδότησης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, ανάπτυξη, χρηματοδότηση, αγορά και πώληση εταιρειών ειδικού σκοπού (SPVs), σχεδίαση, προμήθεια, κατασκευή, επιθεώρηση κατασκευών για άλλους κατασκευαστές EPC, καθώς και λειτουργία & συντήρηση για ηλιακά φωτοβολταϊκά πάρκα παγκοσμίως.

Η εταιρεία έχει τις ακόλουθες επιχειρηματικές μονάδες:

  • Ανάπτυξη φωτοβολταϊκών πάρκων
  • EPC για φωτοβολταϊκά πάρκα / εποπτεία των κατασκευών και διαχείριση έργων
  • Λειτουργία & Συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων βιομηχανικής κλίμακας
  • Εξουσιοδοτημένος τεχνικός αντιπρόσωπος διαφόρων κατασκευαστών φωτοβολταϊκών συστημάτων

Όραμα: Καθώς η παγκόσμια κοινότητα συμφώνησε το 2015 στο Παρίσι να μειωθούν οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα ώστε να αποφευχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η κλιματική αλλαγή, υπάρχει συνεχής ανάγκη και αυξητική τάση ανάπτυξης για όλο και περισσότερα φωτοβολταϊκά έργα σε όλο τον κόσμο. Ο αριθμός  540GW σε παγκόσμιο επίπεδο θα μπορούσε να επιτευχθεί μέχρι το 2020. Μία σημαντική εγκατεστημένη ισχύς είναι αυτή της Ευρώπης, μετρώντας ήδη δεκάδες GW φωτοβολταϊκών έργων. Αυτά τα έργα θα είναι εν λειτουργία για πολλές επόμενες δεκαετίες. Εν τω μεταξύ, οι αναδυόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, παρέχουν μια τεράστια ζήτηση για ειδικούς της φωτοβολταϊκής ενέργειας στο να παρέχουν τις αντίστοιχες  υπηρεσίες. Η Survey Digital, με πάνω από μια δεκαετία εμπειρίας σε φωτοβολταϊκά έργα, στοχεύει να συμβάλει σε αυτό το έργο και να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο.

Αποστολή: Αποστολή μας είναι να υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας να εγκαταστήσουν και να λειτουργήσουν όσο περισσότερα φωτοβολταϊκά έργα γίνεται στην περιοχή της Ευρώπης, Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Με τον τρόπο αυτό, οι τοπικές κοινότητες και οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν καθαρή και προσιτή ενέργεια, μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και διατηρώντας τον φυσικό μας πλούτο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χάρη στην επαγγελματική μας προσέγγιση, η οποία βασίζεται όχι μόνο στο επιστημονικό μας υπόβαθρο αλλά και στην τεράστια εμπειρία μας την τελευταία δεκαετία

Αξίες και κώδικας δεοντολογίας: Η ανάγκη για αλλαγή στην ενεργειακή βιομηχανία συνοδεύεται από την ανάγκη αλλαγής των επιχειρηματικών πρακτικών και της κοινωνικής ευθύνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αξίες της Survey Digital και ο κώδικας δεοντολογίας ακολουθούν την προσέγγιση: «Καθαρή ενέργεια που προωθείται με καθαρές επιχειρηματικές πρακτικές». Τα επιχειρηματικά κριτήρια και οι διαδικασίες της Survey Digital προωθούν την αποτελεσματικότητα, την ειλικρίνεια, την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και την αφοσίωσή στους συνεργάτες μας και την κοινωνία, με τον πιο επαγγελματικό και αποδοτικό τρόπο. Στόχος μας είναι επίσης να είμαστε ένας κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνος οργανισμός, εφαρμόζοντας πράσινες πρακτικές στο πλαίσιο της πολιτικής που ακολουθούμε για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Αυτή η πολιτική αποσκοπεί στο να κάνει το προσωπικό μας να αισθάνεται πιστό και υπερήφανο που είναι μέλος της ομάδας Survey Digital, συμβάλλοντας παράλληλα σε πραγματικές αλλαγές  στην ανθρώπινη ζωή και στην κοινωνία.

Είμαστε πάντα σε αναζήτηση νέων συνεργατών για την αναπτυσσόμενη ομάδα μας, ανθρώπους που έχουν τη φιλοδοξία να εξελιχθούν σε έμπειρους στον φωτοβολταϊκό κλάδο, παρέχοντας επαγγελματικές υπηρεσίες στη βιομηχανία φωτοβολταϊκής ενέργειας. Είμαστε μια διεθνής εταιρεία, συνεπώς όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά, να έχουν προηγμένες δεξιότητες υπολογιστών και διαδικτύου και κατανόηση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών φαινομένων. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι οι υποψήφιοι να έχουν την όρεξη να ανακαλύψουν τα μυστικά του τομέα της φωτοβολταϊκής ενέργειας. Εάν θεωρείτε ότι το προφίλ σας ταιριάζει σε αυτή την περιγραφή, παρακαλούμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Τα στελέχη

Κώστας Δανιηλίδης Ph.D
Κώστας Δανιηλίδης Ph.DΔιευθύνων Εταίρος

Ο Κώστας είναι ο Διευθύνων Εταίρος της Survey Digital, ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των φωτοβολταϊκών από το 2006. Είναι ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας και διαθέτει αρκετές μικρές και μεσαίες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα. Είναι ένας εξειδικευμένος developer φωτοβολταϊκών έργων, έχοντας αναπτύξει εκατοντάδες MW έργων στην Ευρώπη από το 2006. Είναι Διδάκτωρ Μηχανικός και απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι ένας από τους ιδρυτές και πρώτος  Πρόεδρος του Συνδέσμου Παραγωγών  Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ).

Λευτέρης Σουλελές M.Sc
Λευτέρης Σουλελές M.Sc Διευθυντής EPC
Ο Λευτέρης είναι ο Διευθυντής Σχεδίασης, Προμήθειας και Κατασκευής έργων της Survey Digital. Είναι έμπειρος μηχανικός πεδίου, με τεράστια εμπειρία σε προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα και συστημάτων τηλεπικοινωνιών. Ο Λευτέρης έχει πτυχίο Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το ΤΕΙ Αθήνας, πτυχίο Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικής από το Πανεπιστήμιο Loughborough (UK) και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Συστημάτων Επικοινωνιών & Επεξεργασίας Σημάτων από το Πανεπιστήμιο Bristol (UK).
Έβελυν Ζάννη M.Sc
Έβελυν Ζάννη M.ScΟικονομική Διευθύντρια
Η Έβελυν είναι η Οικονομική Διευθύντρια της Survey Digital. Είναι υπεύθυνη για όλες τις λογιστικές διαδικασίες και οικονομικές υποχρεώσεις της εταιρείας , τη διαχείριση του προσωπικού και της αποθήκης. Έχει εργαστεί για 5 χρόνια ως Οικονομικός Αναλυτής, 8 χρόνια ως Επικεφαλής Εκκαθάρισης και 2 χρόνια ως Οικονομική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Διοικητικών Υπηρεσιών στον Οργανισμό «Επικουρικό Ταμείο Ασφαλιστικής Ευθύνης από Τροχαία Ατυχήματα». Έχει πτυχίο Οικονομικών και Μεταπτυχιακό στην Οικονομική Ανάλυση για στελέχη επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά.
Γιάννης Παντερλής M.Sc
Γιάννης Παντερλής M.ScΕμπορικός Διευθυντής
Ο Γιάννης είναι ο Εμπορικός Διευθυντής της Survey Digital. Είναι υπεύθυνος για όλα τα εμπορικά θέματα, τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, καθώς και την επιχειρησιακή ανάπτυξη. Είναι εξειδικευμένος μηχανικός πεδίου, με τεράστια εμπειρία στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Πανεπιστήμιο Heriot Watt στο Edimburgh στον κλάδο των φωτοβολταϊκών.
Νίκος Βέλιος
Νίκος ΒέλιοςΔιευθυντής O&M
Ο Νίκος είναι Διευθυντής Λειτουργίας & Συντήρησης έργων. Είναι εξειδικευμένος μηχανικός υπηρεσιών πεδίου και υπεύθυνος παρακολούθησης σε καθημερινή βάση της ορθής λειτουργίας, ολόκληρου του χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών έργων της Survey Digital. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Αθήνας. Ο Νίκος έχει 6 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στον σχεδιασμό, εγκατάσταση,  λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στην Ελλάδα, Γερμανία και Αυστρία για την παροχή τεχνικών υπηρεσιών σε συστήματα Satcon, Sungrow, AlsoEnergy, Fronius, Bonfiglioli, SMA, Power-One και ABB PVS800.
Αναστάσης Παπαργύρης M.Sc
Αναστάσης Παπαργύρης M.ScΔιευθυντής Ανάπτυξης
Ο Αναστάσης είναι ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Survey Digital. Είναι κάτοχος πτυχίου στην Ηλεκτρονική Μηχανική και μεταπτυχιακού τίτλου στην Σχεδίαση και Ανάπτυξη Προηγμένων Ηλεκτρονικών Συστημάτων από το ΤΕΙ Αθήνας. O Αναστάσης είναι υπεύθυνος για τις υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης και διαχειριίζεται ένα τεράστιο πορτφόλιο έργων σε στάδιο αδειοδότησης. Κατέχει επίσης σημαντική εμπειρία σε μελέτες τεχνικής επάρκειας για φωτοβολταϊκά έργα, καθώς και τις διαδικασίες δημοπρασίας PPA.
Γιώργος Σωτηρόπουλος M.Sc
Γιώργος Σωτηρόπουλος M.ScΥπεύθυνος Σχεδίασης & Κατασκευών
Ο Γιώργος είναι ειδήμων μηχανικός φωτοβολταϊκών, με τεράστια εμπειρία στον τομέα της κατασκευής και λειτουργίας φωτοβολταϊκών έργων στις διάφορες χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Είναι κάτοχος πτυχίου στην Ηλεκτρολογία και Μηχανική Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο της Πάτρας. Ο Γιώργος έχει εμπειρία πάνω από 6 χρόνια ως μηχανικός πεδίου, έχοντας διαχειριστεί την κατασκευή έργων στην Ελλάδα, το Λίβανο, τη Μαυριτανία και την Ερυθραία.
Γιώργος Λωσταράκος
Γιώργος ΛωσταράκοςΥπεύθυνος Ανάπτυξης
Ο Γιώργος είναι κάτοχος πτυχίου Χρηματοοικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Πειραιά, υποστηρίζει το τμήμα αδειοδότησης και ανάπτυξης φωτοβολταϊκών στη Survey Digital, ενώ διαχειρίζεται τις διαπραγματεύσεις με ιδιοκτήτες γης και τις Υπηρεσίες αδειοδότησης.
Γιώργος Κατσιγιάννης
Γιώργος ΚατσιγιάννηςΜηχανικός Πεδίου
Ο Γιώργος είναι μηχανικός υπηρεσιών πεδίου με 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρομηχανικής και των κατασκευών και 10 χρόνια εμπειρία στον τομέα της φωτοβολταϊκής ενέργειας. Ο Γιώργος διαχειρίζεται την τεχνική ομάδα σχετικά με την ορθή λειτουργία, τη συντήρηση και την τεχνική επίλυση προβλημάτων στο πεδίο. Ο Γιώργος κατέχει πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Πειραιά και είναι πιστοποιημένος τεχνικός Satcon, Sungrow, Power One, Santerno, AlsoEnergy και ABB, έχοντας παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα προχωρημένου επιπέδου σε Καναδά, Κίνα, Ιταλία, Ελλάδα και Φινλανδία.
Εύη Πατήλα
Εύη ΠατήλαΗλεκτρολόγος Μηχανικός EPC
Η Εύη είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Είναι υπεύθυνη για την σχεδίαση των έργων, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τους μηχανικούς έργου στο πεδίο και στο γραφείο.
Μάνος Γονιδάκης
Μάνος ΓονιδάκηςΜηχανικός πεδίου
Ο Μάνος είναι ένας εξειδικευμένος μηχανικός υπηρεσιών πεδίου. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το ΤΕΙ Θεσαλίας και μεταπτυχιακού τίτλου «Ενεργειακά Συστήματα» από το ΤΕΙ Πειραιά, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Heriot Watt στο Εδιμβούργο. Έχει λάβει εκπαίδευση για τα συστήματα Skytron και οι κύριες αρμοδιότητες του είναι η συντήρηση και η επισκευή φωτοβολταικών συστημάτων και αντιστροφέων.
Κωνσταντίνος Ράπος
Κωνσταντίνος ΡάποςΜηχανικός πεδίου
Ο Κωνσταντίνος είναι τεχνικός υπηρεσιών πεδίου. Στις αρμοδιότητές του είναι τα τεχνικά ζητήματα της εταιρείας, καθώς και ηλεκτρολογικές επεμβάσεις τόσο εντός όσο και εκτός των φωτοβολταΐκών πάρκων. Έχει προϋπηρεσία 2 χρόνια σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και 1 χρόνο σε θέματα O&M. Είναι κάτοχος πτυχίου Μηχανικών Ενεργειακής Τεχνολογίας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθήνας, με κατεύθυνση Ηλεκτρολογίας.
Mehrdad Alian
Mehrdad AlianΔιευθυντής Γραφείων Μέσης Ανατολής
Ο Mehrdad είναι ο Διευθυντής του γραφείου της Μέσης Ανατολής, ο οποίος διαχειρίζεται τις τοπικές ομάδες για την λειτουργία & συντήρηση των έργων στη Μέση Ανατολή. Ο Mehrdad έχει λάβει εκπαίδευση από τις εταιρείες Exosun, Nclave, SMA και Huawei για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και επίλυσης τεχνικών προβλημάτων.
Αριάδνη Οικονόμου
Αριάδνη ΟικονόμουΓραμματεία Διοίκησης
Η Αριάδνη είναι η Γραμματέας Διοίκησης της Survey Digital. Είναι υπεύθυνη να ενεργεί ως διαμεσολαβητής μεταξύ ενδοεταιρικών στελεχών και εξωτερικών πελατών, να οργανώνει και να παρακολουθεί την γενικότερη εταιρική λειτουργία, αλληλογραφία, έγγραφα, συμμετοχή σε εκθέσεις και να διασφαλίζει τη συμμόρφωση της εταιρείας με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Τοπογράφων Μηχανικών από το ΤΕΙ Αθήνας. Είναι άρτια καταρτισμένη στα Αγγλικά, με βασικές γνώσεις στα Γερμανικά και τα Ιταλικά.
Γιάννης Ζακυνθινός
Γιάννης ΖακυνθινόςΛογιστική Υποστήριξη
Ο Γιάννης είναι απόφοιτος του Deere College με πτυχίο στα χρηματοοικονομικά και είναι υπεύθυνος λογιστηρίου στην Survey Digital. Ο Γιάννης διαχειρίζεται λογιστικά πέρα της Survey Digital, ένα αρκετά μεγάλο όγκο εταιρειών ειδικού σκοπού (SPVs), ενώ είναι υπεύθυνος και για το budgeting & reporting.
Ερασμία Τζώρα
Ερασμία ΤζώραΛογιστική Υποστήριξη
Η Ερασμία είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πειραιώς με πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων .Είναι υπάλληλος λογιστηρίου στη Survey Digital και είναι υπεύθυνη για την καταχώρηση των οικονομικών δεδομένων της εταιρίας καθώς και την υποστήριξη οικονομικών αναλύσεων.
Δώρα Πετροπούλου
Δώρα ΠετροπούλουΜηχανικός Ανάπτυξης
Η Δώρα είναι Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ και είναι υπεύθυνη για την αδειοδότηση του συνολικού χαρτοφυλακίου ανάπτυξης της Survey Digital.