Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ιστοσελίδας

Γενικά

Η Survey Digital σέβεται την ιδιωτικότητά σας και επιθυμεί να προστατεύει και να τηρεί εμπιστευτικά τα προσωπικά σας δεδομένα. Για την επίτευξη αυτών των σκοπών, η Survey Digital έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις διατάξεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα («Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων» – «General Data Protection Regulation» – στο εξής «Κανονισμός»), όπως αυτός ισχύει, αλλά και του εθνικού νόμου Ν. 4624/2019.

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ιστοσελίδας αποσκοπεί στην παροχή πληροφοριών σχετικά με το πώς συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των οποιωνδήποτε δεδομένων μπορεί να παρέχετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας και της εκάστοτε φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει σε αυτή ή λόγω της αλληλεπίδρασής της με άλλες ιστοσελίδες.

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ιστοσελίδας θα πρέπει να συνεκτιμηθεί μαζί με οποιαδήποτε άλλη σχετική ειδοποίηση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων ή ειδοποίηση περί δίκαιης επεξεργασίας μπορεί να παρέχουμε για ειδικές περιπτώσεις κατά τις οποίες συλλέγουμε ή επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα.

Παρακαλούμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία θα πρέπει να αναγνωστεί σε συνδυασμό με την Πολιτική Cookies που βρίσκεται αναρτημένη παρακάτω, έτσι ώστε να γνωρίζετε το εάν, πώς, γιατί και για πόσο χρονικό διάστημα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Η Εταιρεία μας

Η Survey Digital δραστηριοποιείται στον κλάδο των φωτοβολταϊκών από το 2006, αναπτύσσοντας φωτοβολταϊκά έργα σε πολλές χώρες εντός και εκτός Ευρώπης. Διαθέτει αδιαμφισβήτητο προβάδισμα στην αγορά ενώ είναι εξειδικευμένη σε όλα τα στάδια ανάπτυξης φωτοβολταϊκών πάρκων. Έχοντας παράσχει με επιτυχία άδειες αδειοδότησης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, προμήθεια, κατασκευή, καθώς και λειτουργία και συντήρηση για ηλιακά φωτοβολταϊκά πάρκα παγκοσμίως, έχει προτιμηθεί ως συνεργάτης από κορυφαίες Εταιρείες ανά τον κόσμο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Survey Digital (στο εξής αναφερόμενη και ως η «Εταιρεία») δεσμεύεται πλήρως για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας της.

Επιθυμούμε να είμαστε εκ των προτέρων σαφείς σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγουμε, τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιούμε, τους αποδέκτες των δεδομένων αυτών και τα δικαιώματα σας που απορρέουν από την ισχύουσα νομοθεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων. Για τους σκοπούς της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων αναφορικά με τις ενέργειες στις οποίες προβαίνετε μέσω της ιστοσελίδας ή την συλλογή άλλων στοιχείων δια μέσω αυτής, αποτελούμε τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας αυτών των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Ορισμοί

Ορισμένοι από τους όρους που χρησιμοποιεί η παρούσα Πολιτική έχουν νομική σημασία και ορίζονται από το ρυθμιστικό πλαίσιο. Έτσι:

«Επεξεργασία» σημαίνει κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Ενδεικτικά περιλαμβάνει τη συλλογή, καταχώριση και οργάνωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

«Προσωπικά δεδομένα» ή «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» σημαίνει κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο. Το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

«Συγκατάθεση» σημαίνει κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και με πλήρη επίγνωση, με την οποία το φυσικό πρόσωπο εκδηλώνει ότι συμφωνεί με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα προσωπικά του δεδομένα.

«Υπεύθυνος επεξεργασίας» σημαίνει το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, ή δημόσια αρχή, ή υπηρεσία ή άλλο φορέα που καθορίζει το σκοπό και τον τρόπο της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων.

Περισσότερα για τους ορισμούς μπορείτε να δείτε στο άρθρο 4 του Κανονισμού (https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL).

 

Αρχές που διέπουν την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Survey Digital διέπεται από τις ακόλουθες αρχές, όπως αυτές εξειδικεύονται περαιτέρω από τον Κανονισμό:

  • Νομιμότητα, αντικειμενικότητα και διαφάνεια
  • Περιορισμός του σκοπού
  • Ελαχιστοποίηση των δεδομένων
  • Ακρίβεια
  • Περιορισμός της περιόδου αποθήκευσης
  • Ακεραιότητα και εμπιστευτικότητα

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να εφαρμόσουμε τις ανωτέρω αρχές σε όλα τα στάδια της αλληλεπίδρασης μαζί σας μέσω της ιστοσελίδας μας.

 

Κατηγορίες Υποκειμένων των δεδομένων

Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας αποτελεί υποκείμενο των δεδομένων, είτε όταν απλά επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας, είτεόταν συμπληρώνει και αποστέλλει την φόρμα επικοινωνίας στην Εταιρεία μας.

 

Ποια προσωπικά σας δεδομένα συλλέγουμε;

Τα προσωπικά σας δεδομένα που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε είναι πάντοτε σχετικά με την εκτέλεση των υποχρεώσεών μας προς εσάς και απαραίτητα για την παροχή σε εσάς των επιθυμητών πληροφοριών δια μέσω της ιστοσελίδας μας.

Συλλέγουμε επίσης αυτόματα πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, όπως το είδος των ιστοσελίδων που βλέπετε ή επισκέπτεστε, ή τη συχνότητα και την διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Επιπλέον, οι διακομιστές, τα αρχεία καταγραφής και άλλες τεχνολογίες συλλέγουν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες προκειμένου να μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε, να προστατεύουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας. Μοιραζόμαστε προσωπικές πληροφορίες με τρίτους μόνο όπως περιγράφεται στην παρούσα πολιτική ή εφόσον απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Εφόσον επιθυμείτε την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας μέσω Facebook ή LinkedIn παρέχετε εξουσιοδότηση προς την ιστοσελίδα μας προκειμένου να συλλέξει επιπλέον στοιχεία για εσάς μέσω των ιστότοπων αυτών.

Επιπλέον, εάν αυτοβούλως δηλώσετε ενδιαφέρον για μια συνεργασία με την Εταιρεία μας αποστέλλοντας μας σχετικό email και επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας σημείωμα, σας ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε τα δεδομένα που εσείς μας παρέχετε. Ενδέχεται να επικοινωνούμε με τους πιθανούς υποψήφιους συνεργάτες μας, αξιοποιώντας δημοσίως διαθέσιμες πληροφορίες, πληροφορίες από επαγγελματικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης (όπως LinkedIn), συστάσεις ή παραπομπές.

Τέλος, σε περίπτωση που συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας, θα συλλέξουμε όνομα, επώνυμο και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ θα τηρήσουμε τα στοιχεία αυτά στα αρχεία μας μόνο για όσο διάστημα απαιτείται για την διεκπεραίωση του υποβληθέντος αιτήματός σας.

 

Πληροφορίες που συλλέγουμε αυτόματα – Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τη δραστηριότητα, το πρόγραμμα περιήγησης και τη συσκευή σας. Αυτά τα δεδομένα μας βοηθούν να δημιουργήσουμε ένα προφίλ για κάθε χρήστη. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα θα είναι συγκεντρωτικά ή στατιστικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσουμε να τα εντοπίσουμε μεμονωμένα. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να καταργήσετε ή να απορρίψετε τα cookies του προγράμματος περιήγησης μέσω των ρυθμίσεων στο πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή σας. Ωστόσο, η απόρριψη ή η αφαίρεση των cookies ενδέχεται να επηρεάσει τη διαθεσιμότητα και τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies, ανατρέξτε παρακάτω στην Πολιτική Cookies.

Μπορεί επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Μπορεί να συσχετίσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από τις διαφορετικές συσκευές σας, κάτι το οποίο μας βοηθά να παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, συλλέγουμε:

α) Χαρακτηριστικά, όπως το λειτουργικό σύστημα και η έκδοσή του

β) Τον τύπο του προγράμματος περιήγησης και τη διεύθυνση IP

Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συλλέγουμε πληροφορίες καταγραφής, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

α) τον τρόπο με τον οποίο μεταβήκατε στην ιστοσελίδα μας.

β) στοιχεία για την συσκευή που χρησιμοποιήσατε, όπως τύπος και γλώσσα προγράμματος περιήγησης ιστού.

γ) χρόνους πρόσβασης

δ) εμφανισμένες σελίδες

ε) αναγνωριστικά που σχετίζονται με cookies ή άλλες τεχνολογίες που μπορούν να αναγνωρίσουν με μοναδικό τρόπο τη συσκευή ή το πρόγραμμα περιήγησής σας.

στ) σελίδες που επισκέπτεστε πριν ή μετά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

O κατωτέρω πίνακας, όπως ορίζεται από το νόμο, επεξηγεί λεπτομερώς το είδος των δεδομένων που επεξεργαζόμαστε, τον σκοπό της επεξεργασίας καθώς και τη νομική βάση για την εν λόγω επεξεργασία.

 

ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ
Όνομα και στοιχεία επικοινωνίας  

Επικοινωνία με τους επισκέπτες

 

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Πληροφορίες συσκευής, όπως τύπος και γλώσσα προγράμματος περιήγησης ιστού. Βελτίωση της ιστοσελίδας μας και ορισμός προεπιλεγμένων επιλογών (όπως γλώσσα και νόμισμα) ΕΝΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, τις επισκέψεις σας και τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας (π.χ. τη διεύθυνση IP σας, τη γεωγραφική σας θέση, το πρόγραμμα περιήγησής σας, τον τρόπο ενημέρωσης για την ιστοσελίδα, τη διάρκεια της επίσκεψης και τον αριθμό προβολών της σελίδας).

 

Στατιστικοί λόγοι και βελτίωση της ιστοσελίδας ΕΝΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

 

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

 

Η δική σας συγκατάθεση

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και με την συμπλήρωση της Φόρμας Επικοινωνίας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και ότι μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τη συγκατάθεση αυτή μπορείτε να άρετε οποτεδήποτε επικοινωνώντας με το αρμόδιο Τμήμα της Εταιρείας μας.

 

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία μπορεί να μοιράζεται προσωπικές πληροφορίες εντός του δικτύου της. Τα μέλη της Survey Digital που λαμβάνουν αυτές τις πληροφορίες δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ή να αποκαλύπτουν τις πληροφορίες και δεσμεύονται από αυστηρές ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Προκειμένου να εκτελέσουμε τις νόμιμες υποχρεώσεις που απορρέουν από τη μεταξύ μας σύμβαση, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τους κάτωθι αποδέκτες:

  • Επαγγελματίες πάροχοι υπηρεσιών, όπως εταιρείες διενέργειας έρευνας ικανοποίησης πελατών, διαχειριστές ιστότοπων που συντελούν στην λειτουργία της Εταιρείαςμας.
  • Εταιρείες εγκεκριμένες από εσάς, όπως ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης.

Ορισμένοι από αυτούς τους αποδέκτες ενδέχεται να εδρεύουν εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός ΕΟΧ ανατρέξτε στην ενότητα «Διεθνείς μεταφορές δεδομένων’’.

 

Για πόσο χρόνο τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα απαιτείται για την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς. Ενδέχεται να συνεχίσουμε να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ακόμα και μετά την παροχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας, σεβόμενοι την αρχή της αναλογικότητας και λαμβάνοντας τα κατάλληλα τεχνικά μέτρα, μόνο υπό τη βάση της «απόλυτης αναγκαιότητας της γνώσης» για την τήρηση νομικών ή κανονιστικών απαιτήσεων, την επίλυση των διαφορών ή την αποτροπή απάτης και κατάχρησης.

 

Διεθνείς μεταφορές δεδομένων

Προσωπικές πληροφορίες που υποβάλουν προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα οι χρήστες ή σε συνδεόμενες εφαρμογές, μπορεί να καταστούν διαθέσιμες μέσω του διαδικτύου ανά τον κόσμο. Η ιστοσελίδα μας δεν είναι σε θέση να αποτρέψει τη χρήση ή την αθέμιτη χρήσητων πληροφοριών αυτών από άλλα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, η διαβίβαση προς τρίτες χώρες θα γίνει σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του Κανονισμού (ΕΕ)2016/679 και του Ελληνικού νόμου Ν. 4624/2019 και μόνο σε πλήρη συμμόρφωση με ό,τι ο νόμος ορίζει.

 

Προστασία των ανηλίκων

Επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτής. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν την ιστοσελίδα μας και αυτό δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί, η ιστοσελίδα δε φέρει ουδεμία ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση, οι υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας τεκμαίρεται ότι γίνονται υπό την υπό την εποπτεία γονέα ή κηδεμόνα ή επιτρόπου και κατόπιν συγκατάθεσης του τελευταίου.

 

Τα δικαιώματά σας ως προς τα δεδομένα που συλλέγει η ιστοσελίδα

Σας γνωστοποιούμε ότι έχετε δικαίωμα :

  • Πρόσβασης στα δεδομένα σας,
  • Διόρθωσης των δεδομένων σας σε περίπτωση ανακρίβειας,
  • Διαγραφής των δεδομένων σας σε συγκεκριμένες περιπτώσεις,
  • Περιορισμού της επεξεργασίας των δεδομένων σας,
  • Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας,
  • Διαβίβασης των δεδομένων σας σε άλλη εταιρεία,
  • Ανάκλησης της συγκατάθεσής σας
  • Καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε περίπτωση ατυχούς συμβάντος παραβίασης των δεδομένων σας.

Η ιστοσελίδα θα εξετάσει και θα απαντήσει στα ως άνω αιτήματα σας εντός μηνός από την παραλαβή τους, εξαιρετικά δε αυτή η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμα μήνες, εφόσον απαιτείται περαιτέρω χρόνος και το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο.

Σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί σχετικά με τηνασφάλεια των δεδομένων σας που αφορούν την ιστοσελίδα στο ακόλουθο τηλέφωνο: +30 2106044212 καθώς και στο email: mail@survey-digital.com.

 

Μέτρα προστασίας που έχουμε λάβει

Έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε τυχαία απώλεια προσωπικών πληροφοριών ή για χρήση ή πρόσβαση με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο.

Όσοι επεξεργάζονται τις πληροφορίες σας για τους νόμιμους σκοπούς που εξηγούνται ανωτέρω υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Επιπλέον, διαθέτουμε διαδικασίες για την αντιμετώπιση τυχόν παραβιάσεων της ασφάλειας δεδομένων.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα:

  • Λαμβάνει κάθε οργανωτική και τεχνολογική προφύλαξη για να εμποδίσει την απώλεια, την αθέμιτη χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών πληροφοριών των χρηστών.
  • Αποθηκεύει το σύνολο των προσωπικών στοιχείων που παρέχονται από τους χρήστες σε ασφαλείς διακομιστές, προστατευόμενους από κωδικούς και τείχη προστασίας (Firewalls).

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η αποστολή πληροφοριών μέσω του διαδικτύου παρουσιάζει έμφυτα προβλήματα ασφάλειας και κατά συνέπεια η Εταιρεία δεν δύναται να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που διακινούνται μέσω αυτού.

Επισημαίνεται ότι δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων, πληροφοριών, κ.λπ. που λαμβάνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Κατά συνέπεια, ΔΕΝ πρέπει να μας στέλνετε πληροφορίες και στοιχεία πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση ωστόσο που επιλέξετε να μας γνωστοποιήσετε στοιχεία σας, η Εταιρεία μας δεν θα αποθηκεύσει τα στοιχεία αυτά.

 

Πώς να ασκήσετε τα δικαιώματά σας

Η άσκηση οποιουδήποτε από τα δικαιώματα που περιγράφονται ανωτέρω μπορεί να γίνει μέσω επικοινωνίας με την Εταιρεία μας, τηλεφωνικά στο +30 2106044212 καθώς και στο email: mail@survey-digital.com.

Μπορείτε να υποβάλλετε ένα αίτημα πρόσβασης δωρεάν, ωστόσο, ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα ποσό για να καλύψουμε το κόστος της παροχής των λεπτομερειών για τις πληροφορίες που διαθέτουμε. Θα σας ενημερώνουμε για το ενδεχόμενο τέτοιων χρεώσεων με τη λήψη του αιτήματος πρόσβασής σας και θα περιμένουμε επιβεβαίωσή σας για τη συνέχιση της διαδικασίας και καταβολή αυτού του ποσού.

 

Εποπτική Αρχή

Ελπίζουμε ότι μπορούμε να επιλύσουμε κάθε ερώτημα ή ανησυχία σας σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών σας. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με το πώς η Survey Digital διαχειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να απευθυνθείτε στην αρμόδια εποπτική αρχή.

Αρμόδια εποπτική αρχή είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ), η οποία βρίσκεται επί της οδού Κηφισίας 1-3, στην Αθήνα, Τ.Κ. 11523, τηλ. 2106475600 και με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου contact@dpa.gr.

 

Επικαιροποίηση

Η ιστοσελίδα επικαιροποιεί την παρούσα Πολιτική κατά διαστήματα, δημοσιεύοντας τη νέα έκδοση στην ιστοσελίδα ή σε συνδεόμενες εφαρμογές.

Ο χρήστης θα πρέπει να ελέγχει τακτικά την παρούσα σελίδα για να βεβαιώνεται πως είναι σύμφωνος με οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους της παρούσας Πολιτικής.

Η Survey Digital μπορεί να ενημερώσει τους χρήστες για αλλαγές στην Πολιτική αυτή (είτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω της υπηρεσίας προσωπικών μηνυμάτων της ιστοσελίδας ή συνδεόμενων εφαρμογών).

 

Πολιτική Cookies

Πολιτική Ορθής Χρήσης Cookies

Η Εταιρεία Survey Digital (εφεξής αναφερόμενη και ως «Εταιρεία») μεριμνά για την προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών σας δεδομένων. Για τον λόγο αυτό, μέσω της ιστοσελίδας της επιδιώκει να συγκεντρώνει μόνο τις πληροφορίες σας που είναι απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία της, παρέχοντας μία υψηλού επιπέδου εμπειρία πλοήγησης.

Τα Cookies δεν μπορούν να αναζητήσουν και να επεξεργαστούν εξ ορισμού τα δεδομένα σας, ούτε να πραγματοποιήσουν αναζήτηση στη συσκευή σας. Ωστόσο, αποθηκεύουν προσωπικές σας πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό επισκεψιμότητας ιστοσελίδων ή τις προτιμήσεις σας. Για τον λόγο αυτό, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε για την χρήση των Cookies από την ιστοσελίδα μας και σας εγγυούμαστε ότι προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, εξασφαλίζοντας την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση στην ιδιωτικότητά σας.

Πώς και γιατί χρησιμοποιούμε Cookies

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιείCookies με σκοπό να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης της. Ορισμένα από τα Cookies που χρησιμοποιούμε σας επιτρέπουν να επιλέγετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και μας βοηθούν να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας για την επόμενη φορά που θα την επισκεφτείτε. Το κείμενο που διαβάζετε «Πολιτική Cookies» εξηγεί με απλά λόγια τι είναι ταCookies, ποια Cookies χρησιμοποιούμε, πώς τα χρησιμοποιούμε και πώς μπορείτε να τα διαχειριστείτε.

Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι τεχνικά εφικτό να σας παρέχουμε εξ αρχής την επιλογή να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε επιλεκτικά τα Cookiesτης ιστοσελίδας. Με την περιήγησή σας στην παρούσα ιστοσελίδα ωστόσο, παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση των Cookies που αυτή χρησιμοποιεί. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του browser που χρησιμοποιείτε για να περιηγείστε στο διαδίκτυο έτσι ώστε να περιορίσετε σημαντικά την χρήση Cookies (Δείτε κατωτέρω «πώς μπορείτε να διαχειρίζεστε τα Cookies»).

Τι είναι τα Cookies

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποστέλλονται και αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, στο smartphone ή σε άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο διαδίκτυο, κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα Cookies δεν είναι ιοί. Δεν είναι κομμάτια κώδικα. Συνεπώς, δεν μπορούν να πολλαπλασιαστούν και να εξαπλωθούν σε άλλα δίκτυα. Δεδομένου ότι δεν μπορούν να εκτελέσουν αυτές τις λειτουργίες, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να  χαρακτηριστούν ως ιοί.

Τα Cookies είναι απαραίτητα διότι επιτρέπουν σε έναν δικτυακό τόπο να αναγνωρίζει τη συσκευή ενός χρήστη και να προσαρμόζει το περιεχόμενό του σε αυτή. Για παράδειγμα, η ιστοσελίδα “θυμάται” τις ενέργειές και τις προτιμήσεις σας για ένα χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να εισάγετε αυτές τις προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Cookies, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιον από τους εξειδικευμένους ιστότοπους, όπως για παράδειγμα τον: https://cookies.insites.com/

 

Ποια Cookies χρησιμοποιούμε

Τα Cookies που χρησιμοποιούμε είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών που αυτή προσφέρει ή για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και την εφαρμοστέα νομοθεσία (περισσότερα εδώ: http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm )

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ COOKIES

Τα Cookies είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας και συνεπώς η χρήση της είναι αδύνατη ή εξαιρετικά δυσχερής χωρίς αυτά. Συνήθως δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν. Τα απαραίτητα Cookies που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

  • PHPSESSID
  • _ga
  • _gat_gtag_UA_118572665_1
  • _gid
  • wp-wpml_current_language

 

COOKIES ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ

Κάποια άλλα cookies αφορούν την λειτουργικότητα και ανάλυση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας προκειμένου να λάβουμε πληροφορίες και να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήσης της ή να σας προσφέρουμε εξειδικευμένο στις δικές σας ανάγκες περιεχόμενο. Τα cookies που χρησιμοποιεί ο ιστότοπος μας γι’ αυτό τον σκοπό είναι τα εξής:

COOKIE NAME EXPIRATION TIME DESCRIPTION
_ga 2 χρόνια Χρησιμοποιείται για τη διάκριση των χρηστών.
_gid 24 ώρες Χρησιμοποιείται για τη διάκριση των χρηστών.
_gat 1 λεπτό Χρησιμοποιείται για το ρυθμό υποβολής αίτησης της σελίδας. Αν το Google Analytics έχει αναπτυχθεί μέσω του Διαχειριστή ετικετών Google, αυτό
cookie θα ονομάζεται _dc_gtm_<property-id>.
AMP_TOKEN 30 δε/τα μέχρι 1 χρόνο Περιέχει ένα διακριτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάκτηση ενός αναγνωριστικού πελάτη από την υπηρεσία ταυτότητας πελάτη AMP.
Άλλες πιθανές τιμές υποδεικνύουν την εξαίρεση του χρήστη, requests που δεν έχουν ολοκληρωθεί / είναι υπο επεξεργασία (in progress) ή το σφάλμα κατά την ανάκτηση ενός αναγνωριστικού πελάτη από το AMP
Υπηρεσία ταυτότητας πελάτη.
_gac_<property-id> 90 μέρες Περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια για τον χρήστη. Εάν έχετε
συνδέσει τους λογαριασμούς σας Google Analytics και Google Ads, το Google Ads
θα διαβάσει αυτό το cookie εκτός αν το αποκλείσετε.

 

COOKIES ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε κάποια άλλα Cookies προκειμένου να μας διευκολύνουν ως προς την εμφάνιση διαφημίσεων, οι οποίες θα είναι πιο ενδιαφέρουσες και ελκυστικές για κάθε χρήστη της ιστοσελίδας μας.

 

Πώς μπορείτε να διαχειρίζεστε τα Cookies

Τα προγράμματα περιήγησης των περισσότερων υπολογιστών, smartphone και άλλων συσκευών με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι ρυθμισμένα από προεπιλογή να αποδέχονται τα Cookies. Παρ’ όλα αυτά, όλα τα προγράμματα περιήγησης διαθέτουν ενσωματωμένες ρυθμίσεις απορρήτου οι οποίες παρέχουν διαφορετικά επίπεδα αποδοχής των Cookies ή του χρόνου για τον οποίο αποθηκεύονται μετά την επίσκεψη του χρήστη σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Αν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τα Cookies για την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να το κάνετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Για να δείτε πώς μπορεί αυτό να γίνει, κάνετε αναζήτηση στις επιλογές «Βοήθεια» / “Help” του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε, ή στο εικονίδιο (θαυμαστικό) που εμφανίζεται στην μπάρα με το domain της ιστοσελίδας μας πάνω αριστερά στην οθόνη σας. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης έχει διαφορετικό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε/αποκλείσετε τα Cookies.

Ωστόσο, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψιν ότι ορισμένα από τα Cookies είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών που αυτή προσφέρει. Αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε ορισμένα Cookies, αυτό είναι πιθανό να επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας της ιστοσελίδα μας. Σε αυτή την περίπτωση δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν αστοχίες στις προσφερόμενες από την ιστοσελίδα υπηρεσίες.